Ornare valmistaa ja myy omaperäisiä, tyylikkäitä ja hauskoja koruja. Teemme koruja esineistä, joita et ehkä olisi ajatellut pitäväsi kaulallasi, rinnassasi tai sormessasi. Rakastamme rohkeasti ällöä söpöilyä sekä retroa ja kitschiä. Tarjolla on myös perinteisempiä medaljonkikoruja.

Ornare tukee kierrätystä. Suurin osa korujen muoviosista ja medaljonkien kuvista on kierrätettyjä. Ketjut, rintaneulat, ja muut koruosat ovat useimmiten uusia, mutta joukossa on myös kierrätettyjä ketjuja sekä helminauhoja. Huomioithan, että kierrätetyissä osissa saattaa näkyä kulumisen merkkejä.

Jokaisella tuotteella on oma nimi, joka käy ilmi korun kuvauksesta. Nimen perässä lukee "MYYTY", mikäli koru ei ole enää saatavilla.

Tilausohjeet

Koruja voi ostaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ornarekoru@gmail.com. Mainitse postissa korun nimi ja oma osoitteesi. Lasku tulee sähköpostin liitteenä. Tuotteen hintaan lisätään postituskulut.

Ornare myy tuotteitaan myös erilaisissa tapahtumissa.

How to order

You can order products by sending e-mail to address ornarekoru@gmail.com. Mention the name of the product and your own address. The bill will be sent via e-mail.

Ornare sells its products also in different happenings.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Dangerous / MYYTY


Korun nimi: Dangerous / MYYTY
Hinta: 6 e